Rumah > Tentang kita

Tentang kita

      Ditubuhkan pada tahun 1992, SAINTYOL SPORTS CO., LTD (SYS-TURF) mengkhususkan diri dalam pembuatan R & D, pembuatan dan penjualan tiruan tiruan, tanda dagang jenama syarikat SYS-TURF.

Syarikat ini mempunyai lebih dari 300 pekerja, membina pangkalan pengeluaran moden sebanyak 40,000 meter persegi, dua pangkalan lukisan, pangkalan pengeluaran rumput, pangkalan pengeluaran dompet, dan pangkalan pengeluaran getah dan plastik. Terdapat lebih daripada sepuluh pasukan pembinaan profesional di China, menyediakan produk, pembinaan dan perkhidmatan rumput tiruan yang komprehensif.

Pusat operasi syarikat terletak di Wuxi, Jiangsu Province. Pangkalan pengeluaran dan Taman Perindustrian MCG terletak di Yixing. Pasukan R & D syarikat terus memberi tumpuan kepada pembangunan rumput tiruan yang berkualiti tinggi. Pada masa ini, syarikat kami mempunyai 55 paten. Selepas 25 tahun pembangunan, SYS-TURF bermula dari pasaran domestik dan bergabung dengan perniagaan perdagangan asing Kumpulan. Pada tahun 2017, jualan tahunan mencapai 230 juta yuan, perniagaan eksport menyumbang lebih daripada 70% daripada keseluruhan perniagaan, dan jualan luar negara melebihi 3 juta meter persegi.

Tapak tiruan SYS-TURF digunakan terutamanya dalam pelbagai tempat sukan seperti padang bola sepak, gelanggang pintu, padang ragbi, padang hoki, gelanggang bola keranjang, serta tempat-tempat lanskap dan rekreasi seperti tadika, halaman keluarga dan penghijauan bumbung. SYS-TURF adalah jenama jenama CCTV Cooperative Brand dan Perikatan Bandar Bola Sepak Lima Negara China.

SYS-TURF telah menubuhkan satu sistem pembangunan dan sistem kawalan kualiti yang lengkap, dengan makmal profesional untuk ujian komprehensif memakai rumput, penuaan, rintangan UV, sifat mekanikal dan fizikal.

Dengan matlamat pembangunan "mencipta nilai untuk pelanggan dan mencipta keuntungan untuk pelanggan", syarikat itu terus meningkatkan daya saingnya komprehensif melalui lanjutan rantaian industri, penyelidikan dan pembangunan produk baru, dan pengukuhan pengurusan dalaman. SYS-TURF menyediakan pelanggan dengan produk yang selamat dan mesra alam sambil mewujudkan persekitaran hidup yang hijau dan sihat bagi masyarakat. Inspirasi untuk peminat sukan yang lebih banyak, menyediakan tempat sukan rumput tiruan dengan prestasi sukan yang sangat baik. Dalam persaingan pasaran sengit, "tanggungjawab kreatif yang adil dan menang-menang" akan berdasarkan misi "titik permulaan yang tinggi, standard tinggi, berkualiti tinggi dan kecekapan tinggi ". Bersama-sama dengan rakan kongsi global, ia akan menjadi kesihatan dan standard turapan tiruan. Pembangunan mampan menyumbang kepada kekuatannya sendiri

Buat rumput yang indah dan buat kehidupan yang lebih baik .


Sejarah

1992

Pada tahun 1992, Turbin Buatan MCG dilahirkan.

2002

Pada tahun 2002, turf landskap rekreasi menyumbang 20% daripada jualan domestik.

2004

Pada tahun 2004, pengeluaran padang rumput sukan telah berubah.

2012

Pada tahun 2012, MCG memperoleh SIT milik AS.

2015

Pada tahun 2015, generasi pertama rumput yang dipenuhi bersih dicipta.

2016

Pada tahun 2016, produk tersebut dieksport ke 120 negara dan wilayah.

2017

Sekarang pada tahun 2017, kami berkembang ke pengeluar peringkat kedua di China Timur dan dengan keluasan 5 juta meter persegi setahun.

Pada masa akan datang, kami ingin membantu lebih ramai pelanggan termasuk pemborong / pengedar / peruncit untuk mencapai gambaran lebih besar mengenai tujuan pemasaran mereka untuk bersama-sama ke dalam dunia hijau yang lebih besar.

 Kehormatan

证书2

Pasukan

7团队


Permohonan Produk

实样