Borong Sukan Wire Mesh Pagar Bola Sepak Lapangan Pagar PVC Coated Chain Link Mesh

Borong sukan Wire Mesh pagar Bola sepak lapangan pagar PVC bersalut Rantaian Link mesh

Maklumat produk

Spesifikasi:

Nama produk: Rantai pautan pagar Chain Link mesh

Bahan: Kawat baja karbon rendah, dawai keluli Galvanized, dawai keluli bersalut PVC, dawai aloi aluminium dan dawai keluli tahan karat.

Saiz Mesh: 1 '' (25mm), 1.5 '' (40mm), 2 '' (50mm), 2.25 '' (56mm), 3 "(76mm), 5" (100mm)

Diameter dawai: (0.8mm-5.0mm)

Lebar: 0.5m-6.0m

Panjang: 8m, 10m, 12m, 15m, 18m, 20m

Rantai pagar dawai rantaian dibuat dengan menggunakan pelbagai jenis kawat yang berbeza. Rangkaian wire mesh kami, yang juga dikenali sebagai pagar dawai taufan, biasanya dibuat dari dawai galvanized standard 2.50mm atau dawai galvanized 3.15mm. Mereka juga dikenali sebagai pagar dawai taufan, kita mempunyai lebih dari 28 tahun menghasilkan pengalaman pagar pautan rantai di China. Kami mengambil kemasan berkualiti tinggi di pagar dawai rantaian anda dengan harga yang berpatutan.

Bahan Wire Dalam

1. Kawat hitam: hanya wayar hitam, tanpa apa-apa selesai permukaan.

2. Electro galvanzied, panas-menurun galvanzied

Dua lapisan zink standard untuk galvanzied panas-menurun:

1) salutan zink biasa (50-60g / m2)

2) salutan zink berat (260g / m2)

Petua: Tergalvani panas-menurun mempunyai ketahanan kakisan yang lebih baik daripada elektro galvanis, kerana ketebalan salutan zink lebih tebal.

Permohonan:

Pagar pautan rantaian adalah penyelesaian pagar praktikal untuk bukan sahaja taman permainan dan halaman belakang, tetapi juga kolam renang, hambatan hidupan liar dan juga kucing! Pagar ini adalah ekonomi, mudah dipasang dan diselenggara.

Pagar pautan rantai biasanya digunakan untuk melampirkan kawasan seperti backyards, padang sukan, taman permainan dan kawasan perindustrian, pagar pautan rantai adalah pilihan yang sangat serba boleh dan berpatutan untuk pelanggan kediaman dan komersil. Pagar pautan rantaian juga dikenali sebagai taufan atau siklon pagar, kerana ketahanan dan keupayaan untuk menahan angin berkuat kuasa angin, pagar pautan rantai adalah sejenis pagar yang diperbuat daripada tenunan, dawai keluli antara pengunci. Kestabilan datang dari tiang besi yang disemen ke tanah sebelum melekatkan bahan pagar tahan lasak.

Siasatan