Rumah > Pameran > Kandungan

Kelebihan menggunakan rumput buatan pada musim sejuk

Jan 16, 2019

Apakah kesannya terhadap musim penggunaan rumput tiruan? Rumput tiruan mempunyai kelebihan dalam musim sejuk salji yang panjang, kerana rumput tiruan tidak terjejas oleh pembekuan, dan keadaan beku secara automatik akan mencairkan dan menjadi haus. Walau bagaimanapun, untuk membuat stadium berguna apabila diperlukan, perlu mengeluarkan ais beku di atas rumput buatan. Apakah kelebihan menggunakan rumput buatan pada musim sejuk? Mari kita lihat pada siri kecil Witten Lawn untuk anda!

201810301548065223

Tapak tiruan telah digunakan lebih banyak lagi dalam beberapa tahun kebelakangan ini, terutamanya pada musim sejuk. Rumput semulajadi akan menjadi tidak bermaya di musim sejuk. Rumput semulajadi tidak boleh digunakan secara normal dalam suhu sejuk dan tinggi. Pada musim sejuk, kita sering tidak dapat melihat jejak hijau, tetapi kawasan tiruan boleh bermain di musim sejuk. Kelebihan.

Semua cuaca: Pada dasarnya tidak terpengaruh oleh iklim, sangat meningkatkan kecekapan penggunaan tapak, dan dapat digunakan dalam cuaca yang melampau seperti suhu tinggi dan tinggi.

Evergreen: Selepas rumput semulajadi memasuki tempoh tidak aktif, rumput tiruan masih boleh membawa anda perasaan seperti musim bunga.

Simulasi: Rumput buatan dihasilkan oleh prinsip bionik. Tidak berarah dan kekerasan rumput membuat pengguna tidak mempunyai perbezaan besar antara aktiviti dan rumput semulajadi, dan keanjalannya baik dan kaki merasa selesa.

Ketahanan: Tahan lama, tidak mudah pudar, terutama sesuai untuk tempat sekolah rendah dan sekolah menengah tinggi.

Ekonomi: Mudah dibina dan boleh diletakkan dalam asfalt, simen dan pasir keras. Pada dasarnya tiada kos penyelenggaraan.

Keselesaan sukan: Nilai rumput tiruan adalah hampir atau melebihi rumput semulajadi. Atlet boleh bermain di rumput buatan tanpa sebarang kulit terbakar dan kerosakan sendi.

Tahan lama: Tapak buatan boleh menahan kerosakan jangka panjang dari sinaran UV, angin, hujan dan keadaan luaran yang keras dan boleh digunakan dengan kerap sepanjang hari.

Penggunaan yang luas: turf tiruan boleh digunakan untuk bidang sukan sekolah yang berlainan, tempat sukan dan landskap rekreasi.

Penyelenggaraan mudah: rumput tiruan boleh digunakan untuk masa yang lama selepas meletakkan, tidak memerlukan kerja-kerja penyelenggaraan yang rumit, kos penjagaan hampir sifar.

Rintangan sejuk yang tinggi: rumput buatan boleh digunakan secara normal dalam persekitaran yang tidak lebih rendah daripada -40 ° C.