Rumah > Pameran > Kandungan

Analisis mudah mengenai kehidupan rumput tiruan

Jan 17, 2019

Rumput buatan boleh digunakan di banyak tempat. Pada masa kini, rumput palsu digunakan di kebanyakan tempat. Ini kerana rumput semulajadi memerlukan banyak sumber manusia dan bahan di peringkat awal, dan rumput buatan tidak perlu mempertimbangkan masalah ini. Buatan tiruan Ia adalah perlu untuk memberi perhatian kepada meletakkan ia rata apabila meletakkan. Proses peletakan tidak rumit, jadi ia dapat mengurangkan banyak buruh, dan rumput buatan mempunyai hayat perkhidmatan yang panjang.

Rumput buatan adalah sejenis bahan penutup lantai yang sesuai untuk acara dalaman dan luaran, yang mempunyai kedua-dua hiasan tanah dan meletakkan praktikal. Ia boleh dihasilkan dengan menggunakan bahan mentah plastik, tidak toksik dan tawar, dan boleh dikitar semula. Rumput tiruan yang berkualiti tinggi mempunyai fungsi anti-penuaan dan anti-pudar dan anti geseran. Biasanya turapan tiruan perlu disembuhkan selama 6-8 bulan untuk mencapai keadaan yang baik. Sesetengah jenis rumput sangat sesuai untuk meletakkan di luar rumah, dan tempoh jaminan biasanya panjang. Dalam cuaca kering jangka panjang, selagi Sprinkle sedikit air di rumput sukan untuk mengurangkan risiko atlet yang lebam.

Kemudian, apakah prestasi turapan buatan tiruan? Penuaian turapan tiruan biasanya dimanifestasikan dengan mudah untuk jatuh rumput, bahagian bawah perekat tidak padat dan serpihan, kelangsungan rumput miskin dan warna tidak cerah, selamat, mesra alam dan tahan lama.

Karpet rumput buatan bukan sahaja boleh menjadi anti-slip, menghilangkan habuk, mudah dibersihkan, tetapi juga kelihatan seperti rumput sebenar, dan mempunyai rasa hijau. Sekarang ia telah menjadi produk hiasan perabot biasa, dan ia telah disayangi oleh orang biasa. Oleh itu, prospek pasaran rumput tiruan amat optimistik. Ini juga sebab mengapa pengeluar rumput tiruan domestik sentiasa muncul dan industri sedang berkembang pesat.