Rumah > Berita > Kandungan

Mata Penting Latarbelakang Pembinaan Limbah

Jun 09, 2017

Rumput Landscaping berfungsi terutamanya: batu dan batu kebun sampingan, pembinaan taman, pembinaan hiasan taman, kayu, keluli, seni bina landskap kecil, saiz pokok yang ditanam, penanaman pokok renek, penanaman bunga, dan kerja pemuliharaan hijau.

(A) talian tetap titik. Menurut pelan pelan penghijauan.

(B) menggali. Tentukan lebar dan kedalaman lubang mengikut spesifikasi stok semaian dalam projek Rumput Lansekap. (1) DBH 7 ~ 10 cm pokok dan ketinggian 2 hingga 2.5 meter pokok renek dan ketinggian 2.5 hingga 3 meter pokok malar hijau (termasuk diameter mahkota 120 cm atau lebih bola boxwood, dll), diameter lubang pokok Hendaklah 100 cm, Kedalaman harus mencapai 70 cm. Lebih rendah daripada benih standard di atas, mungkin sesuai untuk mengurangkan diameter lubang dan kedalaman; Lebih tinggi daripada benih standard di atas, harus sesuai untuk meningkatkan diameter lubang dan kedalaman. (2) 3 hingga 4 tahun bahan lindung nilai, harus digali luas, dalam 30 cm bar atau alur cincin, anak benih harus cetek, anak benih besar harus mendalam.

(C) untuk tanah. Dalam pembinaan lot sampah atau pokok bukit berbatu, menggali bata dan blok batu, sepatutnya di tempat lain dari tanah untuk mengisi lubang.

(Empat) anak benih perlombongan. Apabila menggali benih untuk melindungi akar, dengan akar lebih berserabut, galaksi diameter daun daun, 5 cm di atas akar tidak kurang daripada 20 cm; Pokok malar hijau untuk membawa bola tanah yang dibalut tali, supaya akar bola tanah longgar, Diameter bola tidak kurang daripada diameter mahkota 1/4 hingga 1/3, bergantung pada pokok, kerana Bentuk silinder kecil, konak mestilah besar.

(5) Yun Miao. Joe yang gugur, pokok renek selepas anak benih harus memotong bahagian cawangan untuk mengangkut; Pokok-pokok malar hijau untuk melindungi dedaunan supaya pokok itu cantik. Untuk hari penghantaran, penanaman hari.

(6) penanaman. Landscaping Grass bekerja di pokok sebelum perpecahan, memecahkan akar pemangkasan, yang memerlukan pemotongan lancar dan lancar untuk memudahkan penyembuhan. Tempat di mana bakteria menjadi desinfeksi tanah atau akar, sukar untuk memulihkan spesies berharga boleh direndam penyelesaian serbuk akar. Baja Shiji, pilih jubin batu dan puing-puing lain, mengikut tapak menanam pokok penanaman, isi setengah tanah dengan kaki praktikal dan kemudian isi. Peringkat penanaman pokok perlu dengan kemas; Penanaman plexiform atau penanaman arka, penanaman simetri untuk memenuhi keperluan reka bentuk.

(7) pengairan. [1] Segera selepas pokok pembaikan tumbuhan atau tinggal kolam pokok yang baik, pengairan pada hari yang sama, mengisi pengairan. Selepas seminggu, bergantung kepada keadaan tanah basah dan kering sekali lagi untuk memastikan kadar survival sebanyak 95% atau lebih.

Lapan (lapan). Selepas memindahkan pokok-pokok, untuk mengelakkan kecondongan pokok selepas pengairan, dalam masa dengan tiga tonggak untuk memegang, pada pokok malar hijau dan menanam kawasan besar tanaman adalah sangat penting.

(9) pemangkasan. Landskap Rumput berfungsi di semak-semak berbunga harus jarang kering cawangan, stubs pendek patah, lebam, penarikan balik yang sesuai cawangan saka untuk mempromosikan percambahan cabang-cabang baru. Hedgerow selepas penanaman, untuk menarik pemangkasan garis, begitu kemas, cantik. Pemangkasan selepas membersihkan tempat kejadian tepat pada masanya.

(10) pemeriksaan dan penerimaan. Landskap Rumput berfungsi sebelum akhir pembinaan oleh pemeriksaan kakitangan teknikal dan penerimaan, untuk memenuhi keperluan kualiti, penghantaran pengurusan unit hijau.

Perlindungan Rumput tentu saja, akhirnya, sokongan Bibit Rumput Landscaping. Dalam Rumput Lansekap, anak benih hijau merupakan salah satu yang pertama untuk menyediakan bahan itu, termasuk kos projek, reka bentuk kejuruteraan, berkaitan dengan stok semaian. Buah-buahan taman utama ialah: pokok-pokok jalan, semak bunga, pinus dan cemara, rumput herba, buluh, tumbuhan akuatik, tumbuhan bunga tumbuhan bonsai, bunga, pokok-pokok dan pokok-pokok, pokok-pokok pemodelan, paviliun kayu, . Asal Zhejiang, Anhui, Jiangsu Changjing taman, Henan, Shandong.