Rumah > Berita > Kandungan

Kandang tiruan bagaimana untuk membuang ais beku

Nov 18, 2016

Biasanya, kandang tiruan tidak terjejas oleh pembekuan kerana keadaan beku akan mencairkan dan evaporate. Tetapi untuk membuat di stadium masa apabila diperlukan untuk dilayan, Buangkan tiruan ais atas rumput. Penyingkiran ais adalah sangat sukar, maka menghadapi situasi seperti ini bagaimana untuk berurusan dengannya?

Oleh itu, untuk menghapuskan yang beku tidak menyakiti turf, kaedah yang paling biasa digunakan adalah untuk tugas berat roller ais kandang tiruan yang dihancurkan. Selepas ais dihancurkan, ia boleh dibersihkan secara langsung dari laman web ini. Biasanya di bawah matahari, tetapi juga dalam ais dan fros bukanlah kes yang sangat tebal, ia akan tidak lama lagi layu, sedikit kesan.

Tetapi jika lapisan beku adalah agak tebal, asalkan ada cara lain, dan hanya boleh menggunakan bahan kimia untuk membantu mencairkan. Walau bagaimanapun, ia adalah penting untuk ambil perhatian bahawa apa-apa bahan kimia digunakan pada yang tiruan turf akan meninggalkan beberapa sisa dan basuh tapak Jika cuaca mengizinkan.