Rumah > Berita > Kandungan

Sebab-sebab penggunaan meluas kandang tiruan di padang bolasepak

Nov 18, 2016

Pertama, kandang tiruan dalam bidang bola sepak adalah mematuhi sepenuhnya syarat-syarat alam sekitar, dan rumput lapisan permukaan boleh dikitar semula dan diguna semula.

Kedua, oleh kerana asasnya adalah tidak di antara lapisan permukaan dan Ikatan ini, apabila lapisan permukaan hayat perkhidmatan secara penuh, lapisan permukaan boleh diganti secara langsung.

Ketiga, Padang bola sepak tiruan turf direka ke sebuah flet, ia bukanlah sebarang fenomena yang tidak sekata, tetapi struktur ini juga mempunyai fungsi mengejutkan serapan dan seperti, berkesan mengurangkan bunyi bising di Taman Permainan.

Keempat, Ruang terbuka yang digunakan adalah agak tinggi kebersihan Pasir kuarza, untuk memastikan bahawa proses pergerakan boleh tidak badan yang kotor, tetapi juga menyelesaikan masalah masalah kering.

Kelima, kerana seluruh kursus secara langsung yang disediakan dengan cara, tidak perlu semula terlintas dalam penyenggaraan ini bukan sahaja mudah tetapi juga sangat mudah, pada dasarnya Tiada kos-kos pembaikan.