Rumah > Berita > Kandungan

Selamat Datang Ke Domotex Fair Semasa 21hb-23hb., Nombor Booth kami ialah E6H18

Feb 15, 2017

Selamat datang ke fair domotex pada 21-21 MAR, nombor gerai kami ialah E6H18

ADD: Shanghai New International Expo Centre


Kami akan menunjukkan rumput buatan baru kami, termasuk rumput landskap dan rumput bola sepak, rumput hoki, rumput golf,


DOMOTEX asia / CHINAFLOOR ialah pameran perdagangan lantai utama di Asia Pasifik dan pameran perdagangan lantai kedua terbesar di seluruh dunia. Sebagai sebahagian daripada kumpulan menunjukkan DOMOTEX, DOMOTEX asia / CHINAFLOOR terutamanya mensasarkan pasaran Asia yang baru muncul.

Platform ini memudahkan komunikasi dalam industri dengan menyampaikan perkembangan industri penutup lantai di Asia dan seterusnya. Ia juga membawa banyak peluang perniagaan dari mana peserta pameran domestik dan luar negara mendapat pendedahan maksimum untuk kedua-dua jenama dan produk mereka.


Pada tahun 2016, edisi ke-18 DOMOTEX asia / CHINAFLOOR dianjurkan di Pusat Pameran Antarabangsa NewInternational (SNIEC) dengan jumlah ruang pameran kasar sebanyak 140,000 kaki persegi diisi oleh 1,303 peserta dari 40 negara.


Pelbagai produk, digabungkan dengan program acara komprehensif peringkat tinggi, menarik 50,398 pengunjung profesional ke edisi ke-18 DOMOTEX asia / CHINAFLOOR. Pengunjung pelawat terkemuka ini boleh dikategorikan kepada: pembeli, ejen, pengedar / pemborong, peruncit, pengedar francais, arkitek / pereka, pengurus kontraktor / projek, pemaju hartanah, pemilik, pegawai kerajaan, persatuan dan pengilang. Sila muat turun laporan Papar 2016 2016 untuk maklumat lanjut.