Rumah > Berita > Kandungan

Apa Yang Sesuai untuk Menjaga Rumput Taman Di Bilik

Jul 13, 2017

Setelah selesai hiasan rumah baru, banyak keluarga akan memilih beberapa jenis tumbuhan hijau di rumah, yang melibatkan bilik yang sesuai untuk menimbulkan apa masalah Taman Rumput. Apa yang sesuai untuk menjaga Rumput Taman? Xiaobian hari ini untuk anda mengesyorkan beberapa tumbuhan pasu tertutup yang biasa. Lihatlah apa bilik sesuai untuk menaikkan Rumput Taman.

Hiasan rumah, ada banyak tumbuhan pasu, jika Xiaobian mengatakan bahawa tumbuhan pasu tertentu yang, Xiao Bian hanya boleh berkata terlalu banyak, dan berkata dengan jelas. Walau bagaimanapun, kebanyakan tumbuhan pasu mempunyai peranan pembersihan udara, persekitaran hiasan, terdapat beberapa tumbuhan yang juga berkaitan dengan masalah feng shui, seperti pokok yang kaya.

Tumbuhan pasu boleh dikelaskan sebagai: tumbuhan pasu dan tumbuhan pasu hiasan.

Tumbuhan pasu berfungsi mempunyai potensi untuk menyerap formaldehid dan bahan berbahaya yang lain, peranan pembersihan udara, lidah buaya, buluh penyu, Chlorophytum dan tumbuhan lain yang tergolong dalam kategori ini, adalah bahan berbahaya dalam kesan penyerapan udara yang sangat baik, hanya diubahsuai rumah sesuai untuk spesies Tumbuhan pasu tersebut.

Tumbuhan pasu

Tumbuhan hiasan hiasan kepada lebih banyak tumbuhan daging, mereka mempunyai penampilan yang cantik, kerana kesan hiasan rumah sangat bagus, walaupun ada peranan tertentu dalam pemurnian udara, namun kesannya tidak sebanding dengan tumbuhan pasu berfungsi.

Tumbuhan pasu tertutup yang biasa

Tumbuhan pasu yang, Xiao Bian tidak disenaraikan satu demi satu. Walau bagaimanapun, Xiao Bian menyimpulkan beberapa tumbuhan pasu tertutup yang biasa, berharap bahawa anda selepas tumbuhan pasu tertutup dalam pilihan bantuan.

Tumbuh-tumbuhan pasu dalam ruangan aloe vera (kanan) lobak hijau (kiri)

Kita semua tahu bahawa lidah buaya mempunyai kesan kecantikan, pasaran banyak produk kecantikan dibuat dari lidah buaya. Lempeng aloe vera yang cantik dan boleh membersihkan udara, pertanian juga mudah. Dan aloe vera hijau mempunyai penyerapan tertentu peranan bau, kesan dalaman adalah baik.

Rumput Taman Rumah yang baru dihiasi, menanam periuk lobak hijau, bukan sahaja boleh memainkan peranan hiasan, tetapi juga boleh memurnikan udara benzena, trichlorethylene dan formaldehid dan bahan berbahaya yang lain, jadi lobak hijau boleh menjadi salah satu yang layak tumbuhan pasu tertutup yang biasa.