Rumput yang hijau bidang palsu rumput Turf untuk Taman Permainan bola sepak Turf bola sepak rumput

1. rumput yang hijau bidang palsu rumput turf untuk Taman Permainan bola sepak turf bola sepak rumput 2. sangat rendah penyelenggaraan diperlukan berbanding semulajadi rumput, generasi terbaru permukaan tiruan menggabungkan kelebihan bermain ciri-ciri serupa dengan turf alam semula jadi, termasuk para pemain dan...

Maklumat produk

Item No.

MTW-50

Permohonan

Bola sepak / bola sepak Padang gelanggang/ragbi

Tumpukan kandungan

U.V.Resistance PE Monofilament benang dengan bentuk W

Kiraan benang

12000 Dtex

Ketinggian benang

50mm(+-5%)

Mesin tolok

5/8”

Warna

Bicolor (Field Green andamp; Olive Green)

Jahitan/m

Jahitan 160 atau disesuaikan

Ketumpatan

Jahitan/㎡ 10080

Pengisian

Pasir andamp; Getah infilled

Membuat sandaran

PP + bersih kain

Menyebabkan masa untuk satu 40and #39; IBU PEJABAT

15-25days

MOQ(sqm)

500

Lebar roll (m

4.0m atau 2.0m atau disesuaikan

Roll Length(m)

Ikut lukisan atau disesuaikan

Jaminan

6-8 tahun

Sijil oleh SGS

Sampai KE, Rosh, Kuda kecil 3000hours ANTI-UV, CE,

1. rumput yang hijau bidang palsu rumput turf untuk Taman Permainan bola sepak turf bola sepak rumput

2. sangat rendah penyelenggaraan yang diperlukan berbanding dengan rumput semulajadi, generasi terbaru permukaan tiruan menggabungkan kelebihan bermain ciri-ciri yang menyerupai turf alam semula jadi, termasuk pemain keselesaan dan Keselamatan, dengan kebebasan daripada cahaya matahari, angin dan hujan.

3. generasi baru permukaan tiruan adalah lebih mudah untuk dikekalkan daripada bidang rumput semulajadi, masa untuk penyelenggaraan adalah jauh lebih rendah dan dengan itu kos untuk Padang Lumba Kuda bola sepak boleh ketara dikurangkan.

4. bermain jam: kebanyakan turf bola sepak yang lebih panjang akan dimiliki oleh Majlis Perbandaran dan bola sepak kelab-kelab yang mengiktiraf bahawa sebuah padang tiruan boleh digunakan hampir 24 jam sehari dan tujuh hari seminggu kerana ia tidak memerlukan masa untuk pulih, kerana di samping meningkat, kurang bermain bidang yang diperlukan.

5. ia boleh disewa Syarikat dan Perbandaran untuk semua jenis acara


Sebagai sebuah rumput hijau yang profesional bidang palsu rumput turf untuk Taman Permainan bola sepak turf bola sepak rumput pengilang di China, sukan Saintyol dilengkapi dengan sebuah kilang yang produktif, yang boleh menawarkan anda sampel percuma, Senarai Perkhidmatan perundingan dan perkhidmatan tersuai. Mengalu-alukan untuk membeli atau borong diskaun dan rumput tiruan yang murah dalam stok dari kami.

Siasatan