Berkualiti tinggi rumput tiruan Hoki rumput tiruan sintetik rumput

Berkualiti tinggi rumput tiruan Hoki rumput tiruan sintetik rumput gred ini dari Padang Hoki mempunyai ketumpatan yang tinggi rumput tiruan dengan tiada infill pasir yang seterusnya memberi bola yang konsisten bergolek dan melantun. Di Padang sepenuhnya irrigated dengan lapisan air yang mengakibatkan sebuah...

Maklumat produk

Item No.

CPGC-12A

Permohonan

Padang bola Hoki

Tumpukan kandungan

Benang kerinting monokrom rintangan PA U.V.

Kiraan benang

6600 Dtex

Ketinggian benang

12mm(+-5%)

Mesin tolok

5/32”

Warna

Bicolor (Field Green andamp; Olive Green)

Jahitan/m

300 jahitan atau disesuaikan

Ketumpatan

Jahitan/㎡ 75600

Pengisian

Bebas-pengisian

Membuat sandaran

PP + bersih kain

Menyebabkan masa untuk satu 40and #39; IBU PEJABAT

15-25days

MOQ(sqm)

500

Lebar roll (m

4.0m atau 2.0m atau disesuaikan

Roll Length(m)

Ikut lukisan atau disesuaikan

Jaminan

6-8 tahun

Sijil oleh SGS

Sampai KE, Rosh, Kuda kecil 3000hours ANTI-UV, CE,

Berkualiti tinggi yang tiruan rumput Hoki rumput rumput sintetik tiruan

Gred ini dari Padang Hoki mempunyai ketumpatan yang tinggi rumput tiruan dengan tiada infill pasir yang seterusnya memberi roll konsisten bola yang melantun. Di Padang sepenuhnya irrigated dengan lapisan air yang mengakibatkan sebuah permainan yang sangat cepat dan profesional. Disebabkan oleh ketiadaan pasir, bilah-bilah ini rumput tiruan akan bergerak bebas yang membolehkan pemain untuk mendapatkan stick Hoki mereka di bawah bola. Ini membolehkan untuk permainan teknikal dengan pelbagai kemungkinan.

Di Padang Hoki mestilah mempunyai satu lapisan air Gunaan sebelum ia digunakan dan pengairan dapat dicapai dengan pop perenjis atau meriam air. Walaupun lebih mahal daripada Pasir diisi sistem, Padang Hoki berasaskan air menyediakan terbaik prestasi dan Keselamatan ciri-ciri yang terdapat dalam permainan moden.


Sebagai seorang profesional berkualiti tinggi rumput tiruan Hoki rumput rumput sintetik tiruan pengilang di China, sukan Saintyol dilengkapi dengan sebuah kilang yang produktif, yang boleh menawarkan anda sampel percuma, Senarai Perkhidmatan perundingan dan perkhidmatan tersuai. Mengalu-alukan untuk membeli atau borong diskaun dan rumput tiruan yang murah dalam stok dari kami.

Siasatan